Oranje boven!


Met het ontbreken van een coachende speler met een leidende visie. In de resterende tijd het bijna onmogelijk achten de wedstrijd te kunnen keren. Tot twee keer toe. Als coach van een eigen ‘team’ ben ik natuurlijk blij dat ik wel aan mag blijven… ( Al doe ik dat onder betaling, je kent je plaats..;)

Er was een tijd dat we aan de buis gekluisterd zaten voor ons voetbalelftal. Denk nog even terug aan de wedstrijd tegen Spanje op het WK 2014: 1-4 van Persie, dé kopbal, 1-5 Arjen Robben (zó prachtig zoals hij die 5 spelers uitspeelde en ons in extase die laatste 9 minuten van de wedstrijd liet vieren!) Tja, dat missen we nu een beetje! Oranje moet leren van de fouten. En die mogelijkheid moet wij ze bieden. Zeg ik even als supporter dan.

Soms kan je steun bieden door ludieke akties. De maand april nemen wij de kans om alles omtrent oranje in de spotlight te zetten. Wij beginnen graag bij het begin, want Willem zelf gaat met ons op de foto én zijn nazaat geeft een feestje dat wij graag meevieren! Wij 100 en hij 50 jaar!
En ooh ja, nog èven over het voetbal:  Misschien een idee om dat shirt eens tevoorschijn te halen!  Jas, sokken of pak, hoed mag óók, maar dat is wel de manier om mee te vieren! Ergens in ons Delfts blauwe hart komt altijd een stukje …… …..!

Hou deze krant gewoon in de gaten en je weet wat we gaan doen! (ook op facebook te volgen).

Maarten van Woerden,
eigenaar van Trompper Optiek en optometrist

Vorige columns >>