Inspiratie


In een tijdsbestek van een week zijn er van die momenten die je een soort van ‘bijblijven’. En dat kan van alles zijn: van een woordenwisseling na een misverstand, de Nieuwe Kerktoren in de mist als je  ‘s ochtends naar je werk loopt, een gezamenlijke mooie belevenis óf een blik van verstandhouding die nét dat ietsje langer duurt. Alles bekeken vanuit jouw unieke situatie.

Het gevoel dat je erbij hebt, is bepalend voor wat je ziet. Dat wat je er uit haalt is zoals ze dat noemen: Inspiratie! Het mooie van een mens is dat iedereen dat op z’n eigen manier doet!
En graag voeden wij die manier door je met herhaling hetzelfde voor te schotelen in beeld én geluid. Reclame dus! Om bijna te kunnen zeggen dat je dezelfde dingen ervaart. En gedeeltelijk is dat ook zo.
Wat overblijft is de menselijke emotie bij ‘de blik in iemands ogen’. Dat wat de ene geheel ontgaat, doet de ander beseffen dat er een diepere betekenis is: Persoonlijk contact. Het maakt je completer, menslievender en bewust dat we er toe doen. In welke vorm dan ook!

Het mooie is dat we die informatie voor het grootste gedeelte via onze ogen binnen krijgen. Conclusie: Het oog wil óók wat! En laten wij dat nu in alle facetten kunnen bieden. ;)

Maarten van Woerden,
eigenaar van Trompper Optiek en optometrist

Vorige columns >>