Iedereen heeft wel eens zo’n moment dat je denkt: ‘Hoe deed ik dat nou ook alweer?’ Of dat nu gaat om het oplossen van een probleem, een puzzel, een technisch vraagstuk of een lichamelijke inspanning, het komt vóór dat we daar soms even over moeten nadenken. Ik wel, althans… 😉

Als ik nog eens terugdenk aan de tijd dat ik jong, snel en atletisch was, komen de beelden me alsof het de dag van gisteren was weer voor de geest! Mooie tijden waren dat… Al moet ik dan wel melden dat ik me deze wellicht nu iets rooskleuriger voorstel dan toen. En ach, oude films worden óók weer ingekleurd en James 007 van nu is ook niet meer helemaal volgens het boekje van Ian Fleming… Het gaat om de beeldvorming.

Wat ik me voor ogen moet houden is dat ik misschien wel met een andere blik terugkijk, maar tegelijkertijd eigenlijk óók vooruit! Wat kan ik oplossen of waar ben ik nu nog sportief toe in staat? Eens zien…

Komt het zomaar van pas dat je binnenkort gewoon een wereldtijd kan lopen tijdens de Klaas Vaak droomtijdloop in het Delftse Hout. En hoezo dan gelijk een toptijd? Nou, soms moet je gewoon handig gebruik maken van de mogelijkheden die er zijn! Het sfeertje gaan we sowieso weer creëren. We hebben tenslotte óók al 2 jaar geen GoldenTen gehad… Maken we gelijk slim gebruik van de ‘007 tijdscapsule’ die het klokje een uur terug zet in de nacht van 30 op 31 oktober. Al raad ik iedereen wel aan dit evenement goed voorbereid en getraind, via het trainingsprogramma van AV De Koplopers, aan te gaan. Maar dat hoefde ik er niet bij te vertellen, natuurlijk… 😉

En mocht je er door een rooskleurige bril naar willen kijken? Wij zitten twee hoekjes verder bij de beddenzaak vandaan, op de Burgwal.