Als je naar de collectie in onze winkel kijkt kan je er niet omheen dat ‘kleur’ iets is wat bij ons nooit ontbreekt. En dat is vrij uniek! Wij zijn dan ook niet voor niets de enige onafhankelijke brillenzaak van Delft. De verwachtingen kunnen dus hooggespannen zijn, maar je moet het vooral even komen ‘zien’! Niet alleen van een plaatje.

Want hoe vaak wordt het beeld niet bepaald door de omschrijving ervan. Een wandeling langs het strand bijvoorbeeld wordt compleet anders als de zee blauw is. Een roos krijgt veel meer betekenis als-ie rood is. Het gras bij de buren? Je hoeft niet eens te kijken…. Zo worden natuurlijk producten óók fraaier of aantrekkelijker als er een mooi kleurtje op zit. Neem Milka®, Chiquita® of bijvoorbeeld een Ferrari®, stuk voor stuk minder ‘lekker’ als het kleurtje niet goed is.

Staan we wel even stil bij wat ‘smaak’ allemaal doet. Of wat niet…. Er zijn natuurlijk ook tal van leuke gevallen bekend waarbij je ook je ogen er niet vanaf kan houden, puur omdat het ‘out of the ordinary’ is. En dat blijft altijd iets persoonlijks. Iets unieks. Als je dat wilt natuurlijk.

Bepaalt het kleurtje wellicht al genoeg.