Het wordt voelbaar kouder en we trekken (eindelijk) de wintercollectie uit de kast. Alléén ons bioritme past zich nog moeilijk aan de werkelijke temperatuur aan. Dus als het aan ons ligt, wrijven wij in onze handen bij het haardvuur en zorgen we voor die heerlijk dampende kop koffie, thee of chocolademelk met zo’n koek waar je maar al te graag je tanden in zet. Lekker onderuit op de bank met de voeten op tafel, je favoriete muziekje op de achtergrond en een goed boek of film op je tablet. Tot zover het plaatje…

Maar het kan niet anders dan dat we óók weer naar buiten gaan! Heerlijk ingepakt met de blosjes op de wangen en blauwe lucht. Tussen de herfstbladeren en bijna zingend: “ I’ve got that feeling…”

Ik zal het jullie niet aandoen. Mij wordt altijd vriendelijk, maar dringend verzocht om enigszins rekening te houden met medemens en –dier!

Maar hou je vooral niet in als je bij ons langsloopt over de Burgwal! En mocht je dan nog wat extra akoestiek zoeken? Begin dan even in de Jozefsteeg of loop even binnen bij de Maria van Jesse.

Hou ik mijn mond, maar kijk er warmpjes naar uit…;)