Willie van Woerden
opticien, contactlensspecialist en optometrist

Ik ben met het vak in aanraking gekomen doordat ik al jong contactlenzen ben gaan dragen. Wat mij erg aanspreekt in het vak is de veelzijdigheid hierin. Mode, contact met de klanten en de oogmetingen zijn voor mij de leukste combinatie en het begeleiden van collega’s en stagiaires.

Hobby's: lezen, koken

 

Maarten van Woerden
opticien in hart en nieren

Als liefhebber van het vak ben ik gefascineerd door de mens achter de bril. De ultieme combinatie vinden tussen wens, functie en styling beschouw ik als een uitdaging. Oogzorg is belangrijk: 'Geef je ogen de kost'! En als het dan óók nog eens gezellig is....zie ik dat graag!

Ik hou van mijn gezin, rij het liefst motor, zeil graag en eet lekker.

 

Alfred van Hulst
optometrist, contactlensspecialist

Ik vind mijn passie in contactlenzen en ‘het oog’. Al meer dan 30 jaar, eerst in Schiedam en na een korte tussenstop in Naaldwijk nu in Delft bij Trompper Optiek. Het fijne van een zelfstandige optiek is dat je de vrijheid van product keuze hebt. Ik kan, mag en zal de beste contactlensoplossing voor de ogen zoeken en vinden. En als eerste lijn optometrist, ben ik samen met Willie het aanspreekpunt voor oogonderzoeken.

Hobby’s: fietsen, hardlopen, muziek en koken.

 

Hannah Visser
opticien en contactlensspecialist

Na zelf al jaren bril- en contactlensdrager te zijn leek het mij leuk wat met dit vak te gaan doen. Een goede keuze; het is leuk werk waarbij vooral het oogmeetkundige en technische gedeelte mij aanspreekt zowel bij de brillen als de contactlenzen.

Hobby's: reizen, zeilen, fietsen

 


Brie van Klaveren
verkoopmedewerkster

Het is heerlijk om te mogen werken met gedreven opticiens en optometristen; kundig en echt geïnteresseerd in uw situatie om zo samen de beste oplossing te zoeken.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en zorgen voor een gewaagde, kleurrijke collectie die je niet zo snel ergens anders zal vinden.
Zelf vind ik het een uitdaging om met kinderen een bril uit te zoeken, het blijft fascinerend om de reactie te zien wanneer ze de bril (die ze zelf uitgezocht hebben) voor het eerst opzetten en ineens de details van de wereld zien…dat is voor ons ook genieten!

Lucia Remmerswaal
optometrist, opticien en contactlensspecialist

Ik ben Lucia Remmerswaal, optometriste, opticien en contactlensspecialiste bij het Trompper team, sinds 2016. Omdat ik van oorsprong Delftse van geboorte ben, dé plek om ‘thuis te komen’ na 18 jaar in Hazerswoude te hebben gewerkt.

Ik heb een gezin met een liefhebbende man, twee dochters en een zoon. Ik ben een waterrat en hou van water in vloeibare én vaste vorm, dus zwemmen, zeilen, skiën en schaatsen.

 

Joke van Daalen
opticien, contactlensspecialist

Door een oom werd ik gewezen op de optiek. Het bleek een superleuk, modisch en ambachtelijk vak te zijn! Na mijn opleiding werk ik inmiddels 35 jaar in de brillen. Ik ben via Rijswijk en Haarlem, 23 jaar in Gouda werkzaam geweest.

Top dat ik nu bij Maarten en Willie in de leukste optiekzaak van Delft kan werken, met een unieke collectie monturen, waar ik in ieder geval helemaal vrolijk van word! De sfeer in hun knusse winkel voelt als een warm bad, waar ik mij zeer welkom voel en de klanten dat zeker ook zo ervaren.