Als sportbrillen specialist weten wij als geen ander: iedere sport stelt specifieke eisen aan een bril.De beste uitrusting en een perfect zicht en bescherming voor de ogen zijn cruciaal.Terrex Pro

De Adidas Terrex Pro combineert alles wat een zonnebril voor een outdooractiviteit nodig heeft.

Bescherming door een stevige opbouw gecombineerd met Climacool bekleding. Dubbele beglazing en het antifog-ventilatiesysteem voor optimaal zicht onder de meest extreme omstandigheden, bij zowel hoge als extreem lage temperaturen. Eventueel met een insert op sterkte.

De LST- bluelight-contrastglazen met zilver spiegelende coating zorgen voor bescherming tegen het gevaarlijke blauwe licht op grotere hoogte en een paar LST-bright glazen geven bij slechte weersomstandigheden een hoger contrast.

Door de in twee standen verstelbare neusbrug en de in drie standen verstelbare pootjes is de pasvorm van de Terrex Pro makkelijk aan te passen. Met de bijgeleverde hoofdband kun je de pootjes vervangen zodat de bril nog steviger op je hoofd zit en de meegeleverde neusbeschermer kun je op het montuur klikken om je neus te beschermen tegen bijvoorbeeld felle zon of snijdende wind.

 


Tycane Pro

Er is altijd wel iets te verbeteren of te vervolmaken aan een sportbril, maar Adidas Eyewear gaat nu revolutionair met de nieuwe Tycane Pro!

Doelgericht gebruiksgemak en optimale bescherming onder de meest uiteenlopende situaties. Waterafstotend, gepolariseerd, contrastverhogend, superlicht, anti-allergeen en inclusief comfortabele hoofdband.

Uitermate geschikt om extreem mee te sporten in hollands weer. Op sterkte leverbaar; direct of met een insert. Kortom: Het begin van een nieuw technologisch tijdperk in sportbrillen start nu bij Trompper.
De Tycane (tyfoon en hurricane) is er in twee maten en in de kleurencombinaties: zwart/limoengroen, zwart/grijs, wit/rood, geel/zwart en grijs/blauw.

Nu óók in Outdoorversie, voor een nog betere bescherming bij extreme omstandigheden.

 


Adizero

Als sportbrillen specialist weten wij als geen ander: iedere sport stelt specifieke eisen aan een bril.De beste uitrusting en een perfect zicht en bescherming voor de ogen zijn cruciaal. De Adizero Tempo loopbril van Adidas is een bijzonder comfortabele bril met hoogstaande filters, deze bril is een must voor elke hardloper.

De ultralichte Adizero is ontworpen voor topprestaties en onderscheidt zich door uitstekende functionele eigenschappen:

  • Robuuste, krasbestendige LST-filters zorgen voor een zicht met verhoogd contrast in alle lichtomstandigheden en 100 % bescherming tegen uv-stralen.
  • Zelfs tijdens een zware training of wedstrijd blijft de Adizero op zijn plaats zitten dankzij de zachte neuspads en individueel regelbare armen voor een drukvrije pasvorm.
  • De geïntegreerde transpiratieblocker beschermt de ogen tegen zweet en zorgt ervoor dat de bril comfortabel en veilig op zijn plaats blijft.
  • Het randloze ontwerp biedt een breed gezichtsveld, waardoor de hardloper altijd een perfect zicht heeft op de weg.

Het nieuwe ClimaCool-systeem staat garant voor optimale ventilatie en bestrijdt effectief condensatie, zelfs tijdens de zware onderdelen van de wedstrijd die gepaard gaan met veel transpiratie.

Voor hardlopers met corrigerende lenzen kan de Adizero uitgerust worden met directe beglazing door een optische insert van Adidas eyewear.

Net als alle andere modellen uit de Adidas-collectie, is ook de Adizero Tempo ontworpen en vervaardigd door Silhouette International uit Oostenrijk.

 


Tour Pro

Voor mensen die regelmatig op de golfbaan te vinden zijn, introduceert Adidas-Eyewear de ideale golfbril: de Tour Pro.

De Tour Pro integreert perfect zicht in een stijlvolle accessoire. Dankzij de speciaal ontwikkelde LST™-filters staat de Tour Pro garant voor scherp zicht op de golfbaan.

Golfers brengen vaak de hele dag door op de golfbaan, waardoor hun ogen urenlang worden blootgesteld aan fel zonlicht, lichtweerkaatsingen, wind en stof. De speciaal geïntegreerde LST™-filters beschermen de ogen tegen deze invloeden door het licht te stabiliseren, wat het kleurcontrast verhoogt. Met het oog op verschillende weersomstandigheden is er een brede selectie filters verkrijgbaar voor de Tour Pro. Deze filters zijn eenvoudig en snel verwisselbaar. Alle filters voldoen aan de klasse
1-kwaliteitsnormen en bieden 100% uv-bescherming.
Het ergonomische ontwerp van de brilarmen en het montuur zorgt ervoor dat de Tour Pro ook onder een pet perfect blijft zitten. Het antislip en de verstelopties van de pootjes en de neusbrug zorgen voor maximaal comfort op maat.