We bespreken in een column graag dat wat nèt onder het oppervlak zit. Zeg maar het uiten van dat typische onderbuikgevoel of gewoon die licht kritische mening. Dat wij onszelf daarbij soms niet al te serieus nemen of juist onze eigen beperkingen laten zien, maakt het daarbij alleen maar persoonlijker. En dat is prima zolang het onderwerp op jezelf van toepassing is! Maar er is meer: Je hoeft maar het nieuws te bekijken om te zien dat het zó eenvoudig niet is. Er speelt zich natuurlijk zoveel af in achterkamertjes of op andere plekken waardoor je er al moe van wordt als je eraan gaat denken…

Het lijkt wel of het de trend is dat verantwoording nemen voor datgene wat je doet of datgene je voor een ander doet er minder toe doet! ( lees die nog maar eens na 😉 Met alle gevolgen daarvan. En of dat dan onder ‘nieuw besturen’ of ‘het toepassen van een dashboard’ valt, laat ik aan jou… Dus als je het mij nou toch vraagt? Óf het nu gaat om een vacature als toekomstige minister óf als opticiën/contactlensspecialist bij mij in de winkel, het draait allemaal om ‘vertrouwen hebben’. Van mij, als klant in de adviserende specialisten van de winkel. Of als mij, als werkgever in mijn team.

Die vacature? Ik ga zeker niet naar Den Haag en wij zoeken inderdaad een opticiën/contactlensspecialist om onze’ Hannah, die bij ons vertrekt om bij haar grote liefde in Brabant te gaan wonen, te vervangen. Wij zullen haar gaan missen.

Wij kijken natuurlijk blij terug, maar óók vooruit! Vandaar die vacature. Check onze site, deze krant en social media voor meer informatie.